Men oj!

Jag ställde mig på min fiende vågen när jag klev upp och jag såg att den stannade på 59.9.. och jag utbrast högt.. VA?? Sen vägde jag om mig 5 ggr för det måste man på min våg, den visar olika hela tiden.
Och tyvärr så visade den 60.4 resten av gångerna men är ändå 2 hg mindre än igår.. men oj vad jag ville att det skulle vara sant.. det är nåt psykiskt med den där 5:an... 59.9 känns sååå mycket bättre än 60.

Så vikt idag: 60.4
Startvikt: 63.6
Bmi: 22.7

Jag kan bara inte få denna bild av mig själv ur huvudet... det är inte rättvist att jag va så smal, men ändå inte såg det... usch va arg jag blir.


Lyckades...

fixa en screenshot så jag fick fram en bild på mig...
Så här smal va jag alltså för 2 år sen, och då va jag helt övertygad om att jag var skitfet...
DÅ va jag sjuk på riktig.. nu är jag bara väldigt angelägen om att bli smalare... är ju inte direkt tjock men inte smal heller...

Jag vet inte världens bästa men man ser ju lite iallafall...


Gjorde min dag...

Har vart iväg på stan en sväng nu på eftermiddagen och träffade på en kompis jag inte sett på ganska länge.
Hon granskade mig och sa... har du gått ner i vikt??? Eeeh... nja ett kilo kanske sa jag helt oberörd men jag jublade och skuttade inombords!! Fan va underbart det kändes! Såg en video på mig själv från den tiden jag vägde 53 kilo.
Fan va snygg ja va... ujujuj! Ska ska skaaaaa dit igen. Fan va udda det känns att använda sig själv som thinspo!

22.8 bleh

Vikt idag 60.6
BMI: 22.8, fan det kändes ju inge vidare. Har inte kollat bmit på ett tag.
Hur som helst... minus sen igår.

Satt o kollade på en massa dokumentärer igår kväll. "Why are thin people not fat", "how to be thin", "super slim me" osv osv... hur bra inspiration som helst!
Nu ska jag iväg på hemligeheter.. har med mina uppträdanden att göra!

see you later!!
Okey here we go....

Ställer mig på vågen, vill inte vill inte vill inte...
Jamen jaha... det var inte så farligt som jag trodde...känns som att jag har gått upp hur mycket som helst sen jag vägde mig sist. Jag har ju faktiskt varit i Turkiet i en vecka också och där blev det ju ingen nyttig mat o dricka precis...
Vikt idag: 60.9 kilo. Konstigt hur jag har lättare att tappa i vikt på vintern.

Så detta är jag... utan ansikte då... tänkte om ni kanske vill se hur jag ser ut.
Shit känns som att jag avslöjar mig fullständigt... är det nån som vet vem jag är så säg till så tar jag bort alla bilderna bums...

Jajja nu ska jag börja göra lite nytta... ciao!

Svar på kommentarer...

Anonym:
Vafan skärp dej! va inte så jävla ego och tänk på din vikt hela jävla tiden. Va glad att du lever överhuvudtaget. Vafan spelar det för roll om du väger 60 eller 50kg?
LEV LIVET istället. Gör det du vill. Njut av det! DITT LIV KAN VARA ÖVER IMORGON! Man vet aldrig. Lev som om det vore din sista dag i livet.
Och varför hålla på å jämnföra dej med andra helatiden? Vi är alla olika och ser olika ut! That's it! Varför hitta små fel helatiden på dej själv?? Va nöjd med dej själv istället!!!

Svar:
Och så dessa aggron.. vad jag verkligen inte fattar är... hur kommer man ens in på en blogg som min om man enbart stör sig på "sånna som mig"
Varför skulle jag INTE vara ego? MITT liv handlar ju faktiskt om MIG, det är JAG som är huvudpersonen i MITT liv. Och bara för att jag är jävligt viktfixerad så betyder det inte att jag har ett skitdåligt liv i övrigt. Jag är nöjd med det mesta i mitt liv förutom just min vikt.
Jag uppträder och har varit i tyskland, slovenien, australien, finland, danmark och snart usa med mitt fritidsintresse... jag gör det många bara drömmer om OCH jag är i full färd med att starta eget företag.
så kom inte och tala om för mig att jag ska leva mitt liv när du inte vet ett skit... det är ju precis det jag gör. punkt.


Vera:
vilken sida menar du? :)

Svar: Sidan jag menar heter Shapelink.com
Där kan du skriva upp allt du har ätit och allt du har tränat så räknar sidan ut automatiskt vad du har stoppat i dig och vad du har förbrännt. Du kan sätta upp mål så ser du i % hur du ligger till.
Du kan också mäta och skriva in vikt så räknar den ut BMI samt jämföra viktnedgång/uppgång..
sidan är verkligen super.. man kan skaffa träningskompisar, rita ut vart man har gått på sin motionsrunda så mäter den sträckan och talar om automatiskt hur många kcal du har bränt, beroende på hur lång du är och vad du väger.
Sidan är verkligen helt superduperbra!!Vart btw en 50 min promenix nu ikväll så -225 kcal där wohoo!

Men äääntligen!!!

Fy fan.. har inte haft internet på eevigheter verkligen.
Har inte råd med eget så jag måste snika på grannens öppna nätverk, och det slutade fungera för nån månad sen, men nu tror jag en ny har flyttat in i mitt hus för nu finns det ett till öppet nätverk. WOHO!!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt!! Precis när jag kommit igång igen och allt.
Synd med sånt är livet. Förhoppningsvis kommer detta internet att fungera så jag ska kämpa på här :D

Har inte vägt mig på ett tag. Har mensen från helvetet just nu. Har aldrig haft problem med mensvärk och liknande, men denna gång har jag haft så ont att jag knappt kunnat gå utanför dörren.

Intaget för idag.. en fläskkotlett (med fettet borttaget),lite sallad o gurka med balsamvinäger på och en liten bit brieost. och 3 koppar thé. och en bit mjölkchoklad.

Inte helt illa för hela dagen.. bortsätt från chokladen då givetvis.

ÅÅÅH jag har saaaknat er!!

Nu ska jag ut på en kvällspromenad. Helt sjukt. Så fort jag skriver i bloggen hittar jag motivation till 1000, annars.. not so much. Ses imorrn gullisar.. ja om internet väljer att stanna.RSS 2.0