Ni är så duktiga!!

Och vad är jag?? Jo ett misslyckat fetto... USCH!!
Känns ibland som att detta är mitt öde.. att alltid vara den som är tjockare eller fulare..
Jag kan säga en sak... att stå i rampljuset ibland gör det inte lättare.. att se sig själv på bilder och filmer hit o dit.. usch.. jag kan säga såhär utan att avslöja för mycket. Den andra tjejen i samma framträdande är mycket smalare än mig och det känns HEMSKT! Tänk er själva, att stå på en scen framför folk och vara den som är tjockast och vara fullt medveten om det.. att hata det och att kunna göra vad som helst för att det skulle vara tvärtom. Fy fan vad jag HATAR och älskar det samtidigt. Jag gör det jag älskar mest, men jag känner mig värre än nånsin pga hur jag ser ut.

Nä nu jävlar..

Det är snart sommar igen också... fy fan vad jag ska kämpa nu. I fjol sommar vägde jag nånstans rund 62 kilo..
Denna sommar vill jag att det ska vara 52.. jag har gått ner nästa 6 kilo sen dess... och det är "bara" runt 4 kvar.. det är ju fan inte en omöjlighet om man bara ger sig FAN på det... eller hur!!

Bara maghelvetet blir bra nångång. Jag har så ont i röven så jag kan knappt sitta ska jag tala om för er.. och ja.. det är lika otrevligt som det låter. Men jag ska till doktorn för en annan sak "där nere" imorgon så jag ska fråga om dom vet nåt om det. Sen ska det fanimej promeneras.. Så, nu har jag skrivit det här.. så nu kan jag inte smita...

Klockan är mitt i natten och jag måste i säng nu.. godatt på er!


Kommentarer
Postat av: Anna

Skönt att du skriver igen!

2011-04-14 @ 07:07:02
URL: http://villblismal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0