babbel...

Kände mig tjock idag på min picknick. Hade bikiniöverdel o shorts på mig. Kände mig astjock verkligen. USCH!
Folk stirrade o det kändes som att dom trodde att det låg en blåval där. Har iallafall fått lite färg idag! Har till och med bränt mig lite på ryggen. Man ser åtminstone lite fräshare ut när man har lite färg o inte är kritvit.

Har kollat på du är vad du äter o ätit choklad *fail* 5 rutor eller nåt sånt.. bläh, men jag har ju inte ätit nån middag.
Bara ett par skinkskivor. Aja... ska iallafall vägra bli tjock igen. vägra... idag väger jag 56.8 kilo... för några år sedan vägde jag 72 kilo.. det är lite skillnad. Och då såg jag inte ens att jag var tjock.. nu är jag 15 kilo mindre och gått från strl 42 till 36 i byxor. Jag kan för mitt liv inte förstå att jag har använt som byxorna när jag tar på mig mina gamla.. helt jävla galet.. men ja... jag har fortfarande äckliga valkar och skitstora lår... kommer nog aldrig bli av med det.. det är min familjs förbannelse.. både mamma och min mormor har likadant. Och min mormor var jättesmal och lika lång som mig när hon levde... hon hade alltid kjol för att dölja benen.. verkar som att det också går i arv...

nä nog babblat. Jag måste plugga sen ska jag sova....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0