Suck....

Suck... vägde mig imorse... 55.0 +0.2 sen igår alltså. MEN ett breakthrough.. jag kräktes inte en enda gång igår.. och jag hetsade inte heller.. typ första dagen på veckor om jag ska va helt ärlig.
Har ju sagt att jag ska testa det här med att äta lite utspritt över dagen. Och se om man blir tjock på det. Ser jag att vågen går över 56... då blir det hårdträning. Men man kanske måste testa en liten stund innan förbränningen är igång.

Idag so far har jag ätit.

Frukost: 2 dl fettofil (måste äta det, får inte äta lightprodukter för hon på ÄSenheten)+ flingor med en gnutta sirap ringlat över =282 kcal
Mellanmål: 1 burk cola zero = 3 kcal
Lunch: 1 glas svag oboy på mellanmjölk (samma där, får inte ta lättmjölk) + en pågen guldkorn m skinkost
= 305 kcal

Så såhär långt har jag redan käkat 587 fucking jävla kalorier.. finns ju inte en chans i helvetet att man kommer GÅ NER på detta??? Fattar verkligen inte hur jag ska klara att trycka i mig FEM mål mat om dan sen... usch fy blä huvva.
Men jag hoppas att jag kommer kunna börja simma framöver och att mina underlivsproblem ger med sig. Då kan jag gå till badhuset 4 km och sen simma en eller ett par timmar och sen gå hem 4 km kanske 2-3 ggr per vecka iallafall... då borde det jämna ut sig...

Tips

Ett tips... om ni sett alla supersize vs superskinny tex. Extreme makeover weightloss edition...
Finns på tv4 play...

CRAVNGS!!!!!!!

Fy faaaaan vilka förbannade sockercravings jag har just nu. De e HEELT sjuuukt!!
Har en halvliter julmust i kylen, men jag tog mineralvatten med massa citron i istället.
Har en mögelost i kylen och en hel burk med pepparkakor på köksbordet, jag har inte rört.. inte ett dugg.
Men jag kommer snart göra det kännner jag. Jag orkar inte hålla emot.. men jag ska försöka...
Det är erik o mackan på tv, funderar på om jag ska kolla på erik o mackan snygga o smärta.. handlar ju faktiskt om vikt. Har sett alla supersize vs superskinny och jag vill att det ska komma nya avsnitt!!!!
Har ni några tips på hur jag ska hålla vikten nere när jag börjar i dagvården på ätstörningsenheten?
Jag VILL verkligen inte bli tjock(are) igen... kommer ju vara där o äta i fucking 7 timmar om dagen. Jag älskar att simma, men jag kan inte pga mina förbannade underlivsproblem.
Tänk smal tänk smal tänk smal
37_large

Middag....

Här är min middag... 215 gram lasange, 1 tallrik sallad med vinägerdressing, 1 glas citronvatten.


Lasangen: 258 kcal
Salladen kan inte varit många o dressingen kanske 100 kcal
Totalt för idag

Vägde mig idag...

Vågen visade 54.8, fetto detto fetto...

Åt frukost/lunch: 1 tallrik fettofil med flingor
mellanmål: 1 kopp té

Jag fattar fan inte hur i helvete man ska få i sig 5 mål mat om dagen??? Det känns inte rimligt nånstans!
Ska väl äta en macka nu också. En hårdmacka med lite skinkost på. Ska testa o se om man äter lite utspritt på hela dagen o se om det gör nåt för förbränningen eller om man går upp av det..

This is me....Äckliga fettoben!!!!!

Det här va för ganska länge sen..


Ser ingen som helst skillnad....alls..

Nedräkning till helvetet!

Har ca 2 och en halv vecka kvar innan jag ska börja på ätstörningsenheten varje dag och hela min kropp skriker JAG VILL INTE!!!!!! Det känns som jag har ändrat mig, men jag vet inte om det är för att jag är rädd...

Har iallafall inte vägt mig på några dagar, skulle på en fest i fredags och kände mig bara ASFET!!! Jag tänkte nästan skippa och gå för det kändes som att jag såg ut som en blåval. Sen dess har jag låtit bli att väga mig en stund. Och jag har säkert gått upp. Jag brukar göra det när jag inte väger mig på några dagar. Skitskumt för jag äter ju ändå inget mer... men men det blir vägning imorrn iallafall.

Har spytt typ 4 ggr idag... inte bra jag vet, men jag kan inte hålla mig...

Mer död än levande...

Mår skit idag.... fått feber o halsont.. bläh!
Måste äta frukost o skit också... och imorrn ska jag iväg till ÄSenheten och bli itvingad både frukost o lunch.. jävlar i min gata vilken trevlig vecka detta kommer bli...
Gått upp sen igår har jag gjort också.
55.1 visade vågen imorse.. bläk!

Hjälp hjälp hjälp

Har haft en skitkonstig helg verkligen. Jag har hetsat som om det verkligen inte fanns någon morgondag. Och det finns det egentligen inte heller för jag har satt käppar i hjulet nu. Jag har nog inte riktigt fattat vad som komma skall. Jag kommer att bli FET!!! Jag kommer i princip bli matad... jag fick i mig frukost första dagen, sen har det inte gått. Jag ska skriva matdagbok och ta med till ASenheten, jag har inte gjort det. Jag har inte orkat. Fick lite bastning sist jag var dit för att jag hetsar o spyr så mycket och ofta och eftersom det varit ännu värre efter det så har jag inte orkat skriva ner det. Den här helgen har det blivit så mycket att det bränns och gör ont i hela halsen och svalget. Känns precis som när man är jättesjuk, men jag vet att det beror på att jag kräkts så mycket. Lämnade ju blodprover i veckan också. Är verkligen skitskraj för resultaten...

Vikt idag 54.3 BMI: 20.4

Idag har jag varken hetsat eller spytt vilket jag är otroligt stolt över för det har varit verkligen flera gånger per dag hur länge som helst senaste tiden.

Så idag har intaget blivit
Frukost -
Lunch -
Middag: 1 tallrik risgrynsgröt med lite mellanmjölk och en trekvarts mjukmacka med senap, skinka och äppelmos
Övrigt: 0,5 dl apelsinjuice och typ 5 ostbågar.

Frukost...

Ska berätta en sak till. Har fått en läxa nu som jag ska hålla VARJE dag tydligen och jag vet redan nu att det inte kommer gå. Iallafall inte på helgen.
På enheten så fick jag i läxa att jag ska kliva upp kl 8 varje morgon, inklusive helgen (yeah right) och så ska jag äta frukost. En tallrik fil (3 % fett) med flingor. Jag har inte ätit frukost sen jag gick på högstadiet typ. Jag kan inte få i mig nåt direkt när jag kliver upp, jag måste vara vaken minst ett par timmar innan. Men jag ska verkligen försöka. Visst nu kommer jag ju knappast ta mig upp vid 8 imorgon bitti (klockan är ju halv 3 nu), men jag ska åtminstone försöka ta mig upp till 10. Har ju vänt på dygnet fullständigt och går inte o lägger mig förrän runt 5 på morgonen normalt och sover till ca 12... så det lär nog ta några dagar att vända på, och nu kommer helgen också.... suck.
Och ja att äta frukost som sagt, det kommer bli ett jävla helvete ska jag be att få tala om, men jag har gett mig in i det här.. och jag ska åtminstone försöka. Ni får gärna komma med tankar och funderingar.. eller om ni själva gått igenom det jag ska nu... hur var det för er?

Min ventil!

Tänkte förut att jag inte skulle skriva mer i bloggen efter att jag sökt hjälp. Men det kan nog vara en bra ventil. Jag vet att det kommer bli mindre intressant för er som fortfarande håller på som jag gjorde (eller jag gör fortfarande men jag hoppas på att bli fri det med en hel del hjälp)
Jag har bestämt mig för att jag vill må bra. För jag mår absolut inte bra nu, även fast jag har gått ner 10 kilo sen i april förra året. Jag är som sagt livrädd för att jag ska gå upp alla 10 kilo igen. Jag är LIVRÄDD!!!
Men jag SKA göra det iallafall. Jag hoppas på att kunna hålla vikten på ett mer hälsosamt sätt. Just nu kan jag inte se hur det ska gå till och hur jag ska klara det, men jag bara måste. Jag vägrar bli tjock igen.

I miss you!!

"Bara" för att jag har sökt hjälp betyder det inte att jag saknar er och bloggen. Jag undrar varje dag ifall jag har gjort rätt eller fel, om jag kommer bli tjock som en elefant eller hur fan det kommer bli.

Va till ätstörningsenheten idag där jag bor. Lämnade blodprover och sådär. Jag ska börja gå där o käka frukost och lunch nu 3 dagar i veckan. *ÅNGEST* Jag tror inte jag fattar vafan jag har gett mig in på.
Förra fredagen bröt jag ihop hemma hos mamma o bara grät o grät o grät. Kunde inte stoppa det. Jag är sååå jääävla rädd så ni anar inte.

Väger 54.8 nu. Va nere på 53.8 förra helgen men jag har gått upp under veckan igen. Det är väl bara att säga bye bye till att gå ner... jag vet inte.

Jag vill inte.... ska hetsa glass nu och tycka förbannat synd om mig själv!!

RSS 2.0