Jävligt märkligt!

Det är många som har sagt till mig att jag behöver hjälp bla bla bla, men nu när jag faktiskt har sökt hjälp så är det inte nån som säger ett skit. Jag kan säga att jag aldrig har varit så rädd i mitt liv. Jag väger nu runt 54.5 kilo. Jag startade på 64 förra året. det är 10 kilo, jag ser fortfarande inte nån som helst jävla skillnad. Jag är inte ett dugg lyckligare, även om jag intalar mig själv det. Visst jag har gått ner tio kilo, men jag har forlorat så jävla mycket.
Jag ser inte fram emot att bli tjock, nej... men jag ser fram emot att få ha ett liv. Ett liv som inte kretsar kring att hetsa spy och ENBART tänka på vad jag väger. Jag är SÅ less på att enbart värdera mig själv i den vikt jag är.
Samtidigt inte, men ni fattar vad jag menar. Jag har sökt hjälp men jag har inte fått nån behandling än. Jag bara hoppas att dessa tre år inte var förgäves.... jag är full... jag är ledsen... jag är ändå lycklig... jag lyckades med att gå ner 10 kilo... jag vill inte bli tjock igen... men jag vill inte heller leva som jag gör nu.

Jag har berättat....

Jag har berättat för min familj och mina närmaste kompisar om mina problem. Att jag har bulimi, och ganska svår sådan. Har även varit till ätstörningsenheten här där jag bor och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Dom vill att jag ska börja i deras dagverksamhet. VARJE dag mellan 8 och 15. Då MÅSTE man äta frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag.. inom ett spann på 7 timmar. Inte en enda normal människa gör ju det.
Jag kommer bli fet som en gris... jag har nu lyckats gå ner till 55.5, och jag VET att börjar jag i detta program kommer jag ha gått upp minst 10 kilo innan jag är klar. Jag är inte underviktig. Jag har ett BMI på 20.9, varför ska dom ha mig att äta som en gris.. det är ju egentligen inte det det sitter i....
Jag blir så ledsen. Jag har verkligen tagit all min styrka till att ta tag i det här nu... och så får jag detta till svar.
Det måste finnas ett annat sätt... tillvänjning eller nåt. Lite i taget.. man kan inte gå från 0 till 100 på en gång.. det går bara inte....

RSS 2.0