Dåså...

Sådär, nu har jag varit på arbetsförmedlingen. Det verkar som att jag får ta det lugnt med jobbsökandet i början.

Sitter och äter lite lunch nu. Hade ju tänkt börja motionera idag men det stormar ute, och man får grus i både munnen o ögonen. Hoppas det ger med sig så jag kan gå ut ikväll istället. Ska se till att det blir en nyttig middag.

Hur går det för er?

Been busy!

Ja nu var det 2 veckor sen jag skrev sist. Jag har nu avslutat min behandling på ätstörningsenheten och står på egna ben för första gången på ett halvår. Det känns JÄTTEkonstigt verkligen! Jag har btw gått upp ett kilohelvete till. Känns förjävligt, men jag har ändå inte gjort nåt dumt. Dvs hetsätit eller kräkts. Så nu är jag upp i 9 veckor som kräkfri vilket också känns helt weird.

Däremot har jag inte skött maten sen jag slutade och det var i torsdags. Så jag vet inte om jag har gått upp eller ner. Förmodligen det första alternativet. Har bara ätit 2 ggr per dag och jag ska ju äta 6 ggr om dagen för att hålla matprogrammet. MEN.. jag tar omstart imorgon för då händer det andra saker. Blir nämligen påanmäld på AF och jag kommer göra mitt bästa för att inte hamna tillbaka i gamla spår, MEN det betyder heller inte att jag kommer acceptera att vara en tjockis. Icke, jag tänker ta den hälsosamma vägen den här gången. Dvs, äta nyttigare och motionera. Blir till att börja med 1 timmes promenad per dag minst åtminstone 5 ggr i veckan.

Hoppas ni vill fortsätta att följa mitt liv. Nu kommer jag ju ha lite mer tid att sktiva också!

Har ni några tips på hur man fixar att gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt utan att exkludera några livsmedel såsom fett eller kolhydrater. Måste nämligen äta av allt i kostcirkeln.

RSS 2.0